4 Kasım 2026 KonyaAçık 9°
Dolar50,0375+0,05%Euro56,2697+0,45%Gram Altın6.429,47+1,99%
Son Dakika

ADANA - Polise ateş açan eylemci karnından vuruldu

Adana'da düzenlenen PKK gösterilerinde polise ateş açtığı iddia edilen bir kişi karnından vuruldu.

Haberi hazırlayan Haber Merkezi
ADANA - Polise ateş açan eylemci karnından vuruldu
ADANA - Polise ateş açan eylemci karnından vuruldu

Adana'da düzenlenen PKK gösterilerinde polise ateş açtığı iddia edilen bir kişi karnından vuruldu.
 

Adana'da düzenlenen PKK gösterilerinde polise tabanca ile ateş ettiği iddia edilen Şiyar Sav (18), polis tarafından karnından vuruldu. Yaralanan Sav, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay, dün 19.00 sıralarında, merkez Seyhan ilçesi Küçük Dikili Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, PKK yandaşı bir grup, Küçük Dikili Mahallesi'nde yaktıkları araç lastikleriyle yol kapatarak eylem yaptı. Olay mahalline giderek grubu dağıtmak isteyen polise ise tabancayla ateş açıldı. Polis de tabanca ile ateş eden kişiyi karnından vurdu.

Ambulansla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralının 18 yaşındaki Şiyar Sav olduğu öğrenildi. Sav, hastanede tedavi altında alınırken polis, olay yerinde ve hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. (İLKHA)

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İlgili Haberler

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorum Yazın

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.