4 Kasım 2026 KonyaParçalı Bulutlu 16°
Dolar50,0235+0,05%Euro56,3258+0,58%Gram Altın6.488,87+2,94%
Son Dakika

AK Parti İlçe Başkanından İstifa!

FETÖ operasyonu dâhilinde kayınpederi tutuklanan Aydın İlinin Nazilli İlçe Başkanı İsa Bedil görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Haberi hazırlayan Haber Merkezi
AK Parti İlçe Başkanından İstifa!
AK Parti İlçe Başkanından İstifa!

FETÖ operasyonu dâhilinde kayınpederi tutuklanan Aydın İlinin Nazilli İlçe Başkanı İsa Bedil görevinden istifa ettiğini açıkladı.isa Bedil'in siyasi kimliğinin yanı sıra avukatlık yaptığı da biliniyor.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ Terör Örgütü kapsamında ki soruşturmada, kayınpederinin tutuklanması üzerine 13 Ekim 2016 da AKP Nazilli İlçe Başkanlığı görevine atanan İsa Bedil İstifa etti. Yaptığı son açıklama da "Görev verildikten sonra gerek yerel medyada gerekse de sosyal medyada çıkan haberlerin bu süreçte partime ve davama zarar vermemesi adına görevi iade ediyorum. Partimin bir neferi olarak bundan sonra da tarafıma verilecek, tüm görevlere hazır olduğumu ve partimin hizmetinde olduğumu ifade ederek bu süreçte beni bu göreve layık gören ve destek veren herkese teşekkür ederim."  Dedi.

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İlgili Haberler

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorum Yazın

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.