4 Kasım 2026 KonyaParçalı Bulutlu 13°
Dolar50,0259+0,05%Euro56,1891+0,33%Gram Altın6.466,45+2,58%
Son Dakika

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çok ağır sözler

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Grup Toplantısında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır sözler söyledi.

Haberi hazırlayan Haber Merkezi
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çok ağır sözler
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çok ağır sözler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP sözcüsü Bülent Tezcan'ın Tekirdağ’da sarf ettiği sözleri savunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hodri meydan diyerek erken seçime davet etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden dün ‘tehdit edildim’ diyerek istifa ettiğini açıklayan Ahmet Edip Uğur’un açıklamalarına da değinen Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi;

“Bir kişinin ailesine hangi ahlaki gerekçeyle baskı kurarsın. Bir belediye başkanının ailesi ile uğraşmak bizatihi faşist diktatörlüğün gereğidir. Devlet mafya yöntemi ile yönetiliyor. Bu mafyanın yöntemidir. Mafya yöntemine başvuracaksan o koltuktan ayrılacaksın. Sen o koltuğu hak etmiyorsun. Böyle bir rezalet Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemiştir. Belediye başkanını bıraktın ailesiyle uğraşıyorsun. Yahu sende ahlak yok mu din yok mu? Sen hangi değerlere inanıyorsun? Herkesin inancına saygı gösteririz ama hadi adamla kavga ediyorsun ailesinden ne istiyorsun? Gel erken seçim yapalım sen istemediklerini aday gösterdi.

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İlgili Haberler

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorum Yazın

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.