4 Kasım 2026 KonyaParçalı Bulutlu 12°
Dolar50,0381+0,05%Euro56,2405+0,39%Gram Altın6.476,80+2,74%
Son Dakika

Dursun Özbek’in açıklamaları tepki topladı

Galatasaray Lisesi etkinliğine katılan Dursun Özbek'in derbi mağlubiyetinden sonra 'keyifli bir gün' demesi, taraftarı kızdırdı.

Haberi hazırlayan Haber Merkezi
Dursun Özbek’in açıklamaları tepki topladı
Dursun Özbek’in açıklamaları tepki topladı

Galatasaray Eğitim Vakfı’nın Galatasaray Lisesi’nde düzenlediği, 1967 döneminin 50. yıl, 1942 mezunlarının 75. yıl berat ve madalya töreni ile Özhan Canaydın Spor Ödülleri etkinliğine Başkan Dursun Özbek de katıldı.

KEYİFLİ BİR GÜN DEDİ

Etkinlik sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özbek, “Galatasaray Lisesi’nden 50. ve 75. yıl mezun olan ağabeylerimiz onların berat töreni vardı. Nostaljiyi yaşadılar. Çünkü mezun olduklarına okula 75 yıl sonra gelip buluşmaları tekrar aynı havayı teneffüs etmeleri onlar için çok önemli. Zaman geçiyor, yaşlanıyorlar. Keyifli bir gün. Ağabeylerimizi tekrar gördük, aramızdan ayrılanları tekrar andık. Güzel bir gün oldu.” şeklinde konuştu.

TUDOR’UN GELECEĞİ SORULDU

Beşiktaş derbisinden alınan kötü sonucun ve Teknik Direktör Igor Tudor’un durumunun sorulması üzerine Başkan Özbek, “Bugün gündemimiz Galatasaray Lisesi’nin 50. ve 75. yıl mezunları” diye cevap verdi.

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İlgili Haberler

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorum Yazın

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.