4 Kasım 2026 KonyaParçalı Bulutlu 15°
Dolar50,0271+0,05%Euro56,2728+0,48%Gram Altın6.470,32+2,64%
Son Dakika

Skype'a yeni güncelleme geldi!

Skype, geçtiğimiz haftalarda İOS ve Android versiyonunu güncellemişti. Şimdi de PC sürümü güncellendi.

Haberi hazırlayan Haber Merkezi
Skype'a yeni güncelleme geldi!
Skype'a yeni güncelleme geldi!

Yıllardır tüm dünyada milyonlarca insan tarafından kullanılan Skype, Microsofttarafından güncellendi. Windows 10'da güncellenen Skype, Fluent Design bileşenleriyle yeni özelliklere kavuşarak karşımıza çıkıyor.

Yeni özellik kullanıcıların şeffaf olarak yakın zamanda yaptığı görüşmelere dikkat çekiyor. Bir diğer özellikse kullanıcının faresi neredeyse o orayı vurguluyor. Galeri ile kullanıcılar görüşmelerinde gönderdikleri ve kendilerine gönderilen medya içeriklerini kolaylıkla yönetebilecekler.

Bildirim paneline gelecek olursak, kullanıcıların mesajlara olan tepkileri ve yapılan alıntılar hakkında kolayca bilgi sahibi olmamız artık mümkün. Ayrıca en dikkat çekici özelliklerden birisi de iyileştirilmiş Arama.

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İlgili Haberler

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorum Yazın

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.