Süleyman Bülbül dede 104 yaşında
Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde yaşayan 104 yaşındaki Asırlık Çınar Süleyman Bülbül dede zamana meydan okuyor.
Haberi hazırlayan
Haber Merkezi
Asırlık Çınar Süleyman Bülbül Dede Kahramanmaraş Afşin'de, Birinci Dünya ve Çanakkale Savaşı başlamadan önce doğmuş büyümüş ve ömrünü burada geçirmiş.
Süleyman Dede 104 yaşında olmasına rağmen birçok ihtiyacını kendisi karşılayabiliyor. Süleyman Dedenin kullakları artık duymadığı için onun ile sohbet yapamıyoruz.
Süleyman Bülbül Dede , çok fakirlik ve yokluk çekmiş hayatı mücadeleler ile geçmiş; Afşin'in Türksevin köyünde yaşıyorken hayat şartları onu ilçeye taşınmaya sevketmiş.
Süleyman Bülbül Dede şuananda Afşin'in Yeşilyurt mahallesinde oğlu ve gelinin yardımı ile hayatını sürdürüyor.

Haber İsmail Çelik
İlgili Haberler
Özel Haber
Yorumlar (0)
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.