4 Kasım 2026 KonyaParçalı Bulutlu 15°
Dolar50,0271+0,05%Euro56,2784+0,50%Gram Altın6.488,99+2,94%
Son Dakika

Elazığ’da Siyer Sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi

ELAZIĞ - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum siyer sınavında Elazığ’da dereceye girenlere il koordinatörlüğü ödülleri verildi.

Haberi hazırlayan Haber Merkezi
Elazığ’da Siyer Sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi
Elazığ’da Siyer Sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi

Peygamber Sevdalıları Platformunun bu yıl 5. Düzenlenen 1001 Ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavında Elazığ’da  birinci kategoride dereceye giren  12 kişi, ikinci kategoride 2  kişi ve üçüncü kategoride 2 kişi olmak üzere toplam 16 kişiye   ödülleri verildi.

Yeni İHYA Der dernek binasında düzenlenen  ödül törenine HÜDA PAR İl Başkanı Yusuf Yüksel ve Yeni İHYA Der başkanı Mustafa Yılmaz ile dereceye girenlerin aileleri katıldı.

Siyer sınavının amacının sadece ödülü kazanmak olmadığını   söyleyen Yeni İHYA Der Başkanı Mustafa Yılmaz; “Siyer sınavının aslında Rasulullah hayatı ve İslam yolunda çektiği zorlukları anlamak içindir. Bu ödül de sadece teşvik amaçlıdır. Bu yüzden siyer sınavı sadece ödülü kazanmak değildir. Rasulullah’ın hayatını anlamak içindir. ” şeklinde konuştu.

Dereceye girenlere   ödülleri verilirken sevinçleri  yüzlerine yansıdı.



 

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İlgili Haberler

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorum Yazın

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.