4 Kasım 2026 KonyaAçık 9°
Dolar50,0248+0,05%Euro56,2444+0,41%Gram Altın6.443,75+2,22%
Son Dakika

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinden eğitim semineri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının organizesiyle afet ve acil durum personeline kişisel gelişim eğitimi verildi.

Haberi hazırlayan Haber Merkezi
Kayseri Büyükşehir Belediyesi  İtfaiyesinden eğitim semineri
Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinden eğitim semineri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının organizesiyle afet ve acil durum personeline kişisel gelişim eğitimi verildi.
 

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü seminer, 19-25 Ekim tarihleri arasında yapıldı. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'nın teknik destek programı kapsamında gerçekleştirilen seminere 300 kişi katıldı. Ahi Evran İtfaiye Meslek Lisesi öğrencilerinin de takip ettiği seminerin sonunda sertifika töreni düzenlendi.

 Sertifika törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Darendelioğlu, İtfaiye Daire Başkanı Metin Kızılkan, AFAD İl Müdürü Osman Atsız ve Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Serhat çelik de katıldı.    (İLKHA)

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İlgili Haberler

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorum Yazın

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.