4 Kasım 2026 KonyaParçalı Bulutlu 13°
Dolar50,0381+0,05%Euro56,2405+0,39%Gram Altın6.476,80+2,74%
Son Dakika

Van'da Alacağını tahsil etmeye çıkan vatandaştan haber alınamıyor

Tuşba’ya bağlı Alaköy Mahallesi’nde ikamet eden 43 yaşındaki Davut Çiçekel, alacaklarını tahsil etmek için Van merkeze gideceğini belirterek evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Haberi hazırlayan Haber Merkezi
Van'da Alacağını tahsil etmeye çıkan vatandaştan haber alınamıyor
Van'da Alacağını tahsil etmeye çıkan vatandaştan haber alınamıyor

Van’ın Tuşba ilçesinde alacağını tahsil etmeye çıkan vatandaştan dünden bu yana haber alınamıyor.
 

Tuşba’ya bağlı Alaköy Mahallesi’nde ikamet eden 43 yaşındaki Davut Çiçekel, alacaklarını tahsil etmek için Van merkeze gideceğini belirterek evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Konuyla ilgili olarak İlke Haber Ajansı’na (İLKHA) ulaşan Davut Çiçekel’in yeğeni Abdurrahman Çiçekel, dünden bu yana amcasından haber alamadıklarını belirterek, yetkililerin bir an önce harekete geçmesini istedi.

“Şu an kendi imkânlarımızla amcamızı arıyoruz”

Amcasının dün sabah saatlerinde merkezde alacaklarını tahsil edeceğini söyleyerek evden çıktığını ifade eden Abdurrahman Çiçekel, “Amcam merkezde alacaklarını tahsil ederek borçlu olduğu başka kişilerin borçlarını ödemeye gidiyor. Ondan sonra da üzerinde yüklü miktarda para ile oto galeri sitesine araç alamaya gidiyor. Ki orada görüntüleri de var. Buraya araçla gelip, yaya olarak ayrılıyor. Yani araç almıyor. Öğlen saatlerinde amcam dayısıyla yolda karşılaşıyor, fakat bir şey demiyor. Akşam saatlerinde evini telefonla arıyor. Mahalle servisini kaçırdığını ve bir sonraki araçla eve döneceğini söylüyor. Saat 18.00’den sonra kendisine bir daha ulaşılamıyor. Polise haber verdik. Polis gerekli anonsların yapıldığını ancak MOBESE görüntüleri ve telefon görüşmelerine dair araştırmaların 24 saat sonra yapılabileceğini belirtti. Bizler şu an kendi imkânlarımızla kendisine ulaşmaya çalışıyoruz.” diye belirtti.

Kaybolan Davut Çiçek’in Ağabeyi Bilal Çiçekel ise yetkililerden geç kalınmadan kardeşine ulaşmaları için gerekli hassasiyeti göstermeleri çağrısında bulundu.

Bu arada üzerinde yüklü miktarda para olduğu ifade edilen Davut Çiçekel’in kaçırılmış olma ihtimali üzerinde durulurken, aile de Çiçekel’in hayatından endişe ediyor. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İlgili Haberler

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorum Yazın

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.